Automatyka i robotyka zawodem przyszłości

Studiebesøk fra Norge

Nok en milepæl i prosjektet » Automatisering og robotikk som fremtidens yrke» ligger bak oss.

For to uker siden var Ørjan og Arnt fra FIRST Scandinavia på besøk i Lodz, sammen med lærerne Jørn With-Hanssen og Hans Kristian Høiskar fra automasjonslinjen ved Bodin videregående skole, samt Linda Utheim fra Opplæringskontoret i Salten.

Formålet med studieturen var å presentere innovative løsninger for industrien som er utviklet av forskerstaben ved det tekniske universitetet i Łódź, og å analysere det doble undervisningssystemet ved Automation and Robotics Technical School med tanke på å matche de nyutdannedes kvalifikasjoner og kompetanse med forventningene til høyere utdanning og entreprenører.

I tillegg til den offisielle delen av besøket besøkte gjestene Newton-rommet i Lodz, gikk en tur langs Piotrkowska-gaten og så R-e_connect Business Development and Innovation Hub som tilhører Lodz Special Economic Zone.

Vi er sikre på at konklusjonen fra besøket fra våre 🇳🇴 partnere vil gjøre det mulig for oss å videreutvikle utdanningstilbudet vårt på TAiR 🔝.